/Τεχνική%20υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη ίσως είναι ότι σημαντικότερο για την βιωσιμότητα του website και της "ψηφιακής" εταιρείας σας. Δεν φτάνει μόνο να αποκτήσετε ένα site. Το πιο σημαντικό είναι να το κρατήσετε "ζωντανό" και χωρίς προβλήματα λειτουργίας. 

Το διαδίκτυο αναβαθμίζεται καθημερινά για να είναι φιλικότερο και ασφαλέστερο για τους χρήστες. Το ίδιο και οι εφαρμογές που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του website σας (CMS, Plugins, Components, Templates, Framework κ.α). Οι αναβαθμίσεις αυτές έχουν αντίκτυπο στο website σας και γι αυτό το λόγο πρέπει να γίνονται εργασίες αναβάθμισης ώστε να είναι συμβατό και να λειτουργεί χωρίς προβλήματα. 

Είναι σημαντικό να γίνονται αναβαθμίσεις ασφαλείας ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την πιθανότητα προβλήματος από κακόβουλες επιθέσεις.

Είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα ένα ενημερωμένο ένα αντίγραφο (backup) του website σας, όπως φανταζόμαστε έχετε και για τα πολύτιμα στοιχεία της εταιρειας σας. Έχοντας αντίγραφα ασφαλείας σε περίπτωση κακόβουλης επίθεσης, που η ιστοσελίδα σας υποστεί ζημιές, την "ανεβάζουμε" και πάλι στο διαδίκτυο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς να έχει συμβεί τίποτα!

O server (Hosting) πρέπει να έχει όλες τις προϋποθέσεις ώστε το site σας να λειτουργεί χωρίς προβλήματα και να είναι ασφαλές. Αφήστε το σε εμάς!

Οι απαιτήσεις σας μεγαλώνουν ανάλογα με τις εργασίες τις επιχείρησης σας. Νέες εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν στο site σας. 

📛 Το σημαντικότερο πρόβλημα σήμερα στο διαδίκτυο είναι η απειλές από κακόβουλες επιθέσεις. Σύμφωνα με το Forbes έως το 2021 το κόστος για την παγκόσμια οικονομία από κακόβουλες επιθέσεις θα είναι πάνω από 6 τρισεκατομμύρια δολάρια. Η υπηρεσία Ethical Hacking (παγκόσμιος όρος) βρίσκει τα τρωτά σημεία της ψηφιακής εταιρίας σας (server,router,email,computer terminals) τα διορθώνει και φροντίζει να είστε ασφαλείς από κακόβουλες επιθέσεις. 

Μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά τις παρακάτω υπηρεσίες και να συνθέσετε το δικό σας πακέτο τεχνικής υποστήριξης

* Κάθε εταιρία απαιτεί διαφορετικό επίπεδο εργασιών  - το οποίο εξαρτάται από πολλές παραμέτρους - και γι αυτό οι τελικές τιμές διαμορφώνονται μετά από αξιολόγηση. 

* Οι τιμές διαμορφώνονται διαφορετικά για προγράμματα 6 και 12 μηνών

Newsletter
Νέα & Προσφορές!!